Highslide for Wordpress Plugin

Тернопільський м’ясокомбінат

«Тернопільський мясокомбінат» є структурним підрозділом компанії «Агропродсервіс». Відновив свою роботу у 2016 році.

meat-logo-01

Особливістю продукції «Тернопільського м’ясокомбінату» є те, що кожен вид ковбаси, напівфабрикатів, свіжого м’яса чи консервації виготовлені зі свинини, яловичини чи курятини нашого власного виробництва. А гарантію якості наших продуктів ми контролюємо у власній та державній лабораторіях та через нашу торгову мережу, яку зараз активно розвиваємо.

На даний момент частина виробництва знаходиться на етапі пуско – налагоджувальних робіт.
На сьогодні на «Тернопільському м’ясокомбінаті» вже працюють такі цехи:

  • Консервний цех
  • Цех сирокопчених ковбас
  • Цех варено–копчених ковбас
  • Цех з обвалки м’яса
  • Цех по забою свинини та ВРХ
  • Цех по забою птиці

Контактна інформація

Директор ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат»

Ратушняк Віктор Володимирович, 0685966979

Менеджер з персоналу

Бунін Руслан Георгійович, 0676588259
e-mail: r.bunin@aps.te.ua

Менеджер зі збуту

Конопліцька Аліна Леонідівна, 0674136578
e-mail: a.konoplitska@aps.te.ua

Менеджер з постачання

Береза Борис Богданович, 0673512107
e-mail:  b.bereza@aps.te.ua

Директор ТОВ “Студія м’яса”

Ратушняк Віктор Володимирович, 0685966979
e-mail: Ratushniyak@ukr.net