Highslide for Wordpress Plugin

Тернопільський м’ясокомбінат

«Тернопільський мясокомбінат» є структурним підрозділом компанії «Агропродсервіс». Відновив свою роботу у 2016 році.

meat-logo-01

Особливістю продукції «Тернопільського м’ясокомбінату» є те, що кожен вид ковбаси, напівфабрикатів, свіжого м’яса чи консервації виготовлені зі свинини, яловичини чи курятини нашого власного виробництва. А гарантію якості наших продуктів ми контролюємо у власній та державній лабораторіях та через нашу торгову мережу, яку зараз активно розвиваємо.

На даний момент частина виробництва знаходиться на етапі пуско – налагоджувальних робіт.
На сьогодні на «Тернопільському м’ясокомбінаті» вже працюють такі цехи:

  • Консервний цех
  • Цех сирокопчених ковбас (частково на реконструкції)
  • Цех варено–копчених ковбас
  • Цех з обвалки м’яса
  • Цех по забою свинини та ВРХ

Контактна інформація

Фінансовий директор, в/о директора Тернопільського м’ясокомбінату

Довжук Олександр Борисович, +380961351124

Директор з виробництва

Николайчук Андрій Іванович, +380673682390

Комерційний директор

Гандзюк Тетяна Володимирівна, +380673600414

Керівник мережі фірмової торгівлі “Студія м’яса”

Ткач Роман Ігорович, +380504425419

Заступник керівника мережі фірмової торгівлі “Студія м’яса”

Теслюк Тетяна Василівна +380504162861

Менеджер з постачання та закупівлі

Костик Дмитро Ігорович,  +380673524496