Highslide for Wordpress Plugin

Тернопільський м’ясокомбінат

«Тернопільський мясокомбінат» є структурним підрозділом компанії «Агропродсервіс». Відновив свою роботу у 2016 році.

meat-logo-01

Особливістю продукції «Тернопільського м’ясокомбінату» є те, що кожен вид ковбаси, напівфабрикатів, свіжого м’яса чи консервації виготовлені зі свинини, яловичини чи курятини нашого власного виробництва. А гарантію якості наших продуктів ми контролюємо у власній та державній лабораторіях та через нашу торгову мережу, яку зараз активно розвиваємо.

На даний момент частина виробництва знаходиться на етапі пуско – налагоджувальних робіт.
На сьогодні на «Тернопільському м’ясокомбінаті» вже працюють такі цехи:

  • Консервний цех
  • Цех сирокопчених ковбас (частково на реконструкції)
  • Цех варено–копчених ковбас
  • Цех з обвалки м’яса
  • Цех по забою свинини та ВРХ

Контактна інформація

З питань співпраці та реалізації продукції

Мартинюк Сергій Михайлович (Заступник генерального директора компанії «Агропродсервіс» з виробництва та реалізації продукції), тел. 38 (067) 653 70 56.

З питань фірмової торгівлі продукції «Тернопільського м’ясокомбінату»

Віктор Ратушняк (Директор фірмової торгівлі), тел.: +380 68 596 6979.

З питань продажу готової продукції «Тернопільського м’ясокомбінату» (ковбас та консервації)

Лєщук Вілен Вікторович (Директор «ТД АПС»), тел., 38 (067) 350 21 57.

З питань реалізації м’яса та субпродуктів

Кальчук Ярослав (Заступник директора «ТД АПС»), тел., 38 (067) 618 11 11.

З питань постачання

Костик Дмитро ( Менеджер з постачання та закупівлі компанії «Агропродсервіс»), тел.. 38 (067) 352 44 96.