Тернопільський м’ясокомбінат
«Тернопільський м’ясокомбінат» є структурним підрозділом компанії «Агропродсервіс». Відновив свою роботу у 2016 році.
Особливістю продукції «Тернопільського м’ясокомбінату» є те, що кожен вид ковбаси, напівфабрикатів, свіжого м’яса чи консервації виготовлені зі свинини, яловичини чи курятини нашого власного виробництва. А гарантію якості наших продуктів ми контролюємо у власній та державній лабораторіях та через нашу торгову мережу, яку зараз активно розвиваємо.
На даний момент частина виробництва знаходиться на етапі пуско – налагоджувальних робіт.
На сьогодні на «Тернопільському м’ясокомбінаті» вже працюють такі цехи:
- Консервний цех
- Цех сирокопчених ковбас
- Цех варено–копчених ковбас
- Цех з обвалки м’яса
- Цех по забою свинини та ВРХ
- Цех по забою птиці
Контактна інформація
Директор ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат»
Ратушняк Віктор Володимирович, 0685966979
Менеджер з персоналу
Ванярха Наталія Василівна, 0673578792
e-mail: nvaniarkha@aps.te.ua
Менеджер зі збуту
Конопліцька Аліна Леонідівна, 0674136578
e-mail: a.konoplitska@aps.te.ua
Менеджер зі збуту
Золотник Олександра, 0676181111
Керівник відділу постачання
Бовтун Віталій Васильович, 0673512107
e-mail: v.bovtun@aps.te.ua
Директор ТОВ “Студія м’яса”
Ратушняк Віктор Володимирович, 0685966979
e-mail: Ratushniyak@ukr.net