Highslide for Wordpress Plugin

Тернопільський м’ясокомбінат

«Тернопільський мясокомбінат» є структурним підрозділом компанії «Агропродсервіс». Відновив свою роботу у 2016 році.

meat-logo-01

Особливістю продукції «Тернопільського м’ясокомбінату» є те, що кожен вид ковбаси, напівфабрикатів, свіжого м’яса чи консервації виготовлені зі свинини, яловичини чи курятини нашого власного виробництва. А гарантію якості наших продуктів ми контролюємо у власній та державній лабораторіях та через нашу торгову мережу, яку зараз активно розвиваємо.

На даний момент частина виробництва знаходиться на етапі пуско – налагоджувальних робіт.
На сьогодні на «Тернопільському м’ясокомбінаті» вже працюють такі цехи:

  • Цех по забою свинини
  • Цех по забою ВРХ
  • Цех обвалки свинини
  • Цех обвалки ВРХ
  • Цех обвалки птиці
  • Цех м’ясної консервації
  • Цех овочевої консервації
  • Цех ковбасних виробів
  • Цех заморожених напівфабрикатів
  • Цех охолоджених напівфабрикатів

Контактна інформація

Директор ТОВ «М’ясокомбінат Тернопільський»

Ергешов Рустам Султанбекович, 0989928330

e-mail: r.erheshov@aps.te.ua

 

Директор мережі магазинів ТОВ “Студія м’яса”

Томчишин Василь Володимирович, 0979011308

e-mail: v.tomchyshyn@aps.te.ua

 

Комерційний директор ТОВ “Наша Птиця”:

Панчишин Назар Михайлович, 0962675812

e-mail: n.panchyshyn@aps.te.ua

Менеджер з персоналу

Данилишин Ліана Володимирівна, 0673578792

e-mail: l.danylyshyn@aps.te.ua

 

Керівник відділу постачання:

Чорний Андрій Михайлович, 0987529986

e-mail:  achornyi@aps.te.ua

Контактний номер відділу готової продукції: 0982006909

e-mail: r.navrotskyi@aps.te.ua

 

Контактний номер відділу збуту: 0676181111

e-mail: l.zubko@aps.te.ua

 

Контактний номер відділу свіжого та замороженого м’яса:

0671974804

e-mail: i.zakryshka@aps.te.ua