Тернопільський м’ясокомбінат
«Тернопільський м’ясокомбінат» є структурним підрозділом компанії «Агропродсервіс». Відновив свою роботу у 2016 році.
Особливістю продукції «Тернопільського м’ясокомбінату» є те, що кожен вид ковбаси, напівфабрикатів, свіжого м’яса чи консервації виготовлені зі свинини, яловичини чи курятини нашого власного виробництва. А гарантію якості наших продуктів ми контролюємо у власній та державній лабораторіях та через нашу торгову мережу, яку зараз активно розвиваємо.
На даний момент частина виробництва знаходиться на етапі пуско – налагоджувальних робіт.
На сьогодні на «Тернопільському м’ясокомбінаті» вже працюють такі цехи:
- Цех по забою свинини
- Цех по забою ВРХ
- Цех обвалки свинини
- Цех обвалки ВРХ
- Цех обвалки птиці
- Цех м’ясної консервації
- Цех овочевої консервації
- Цех ковбасних виробів
- Цех заморожених напівфабрикатів
- Цех охолоджених напівфабрикатів
Контактна інформація
Директор ТОВ «М’ясокомбінат Тернопільський»
Ергешов Рустам Султанбекович, 0989928330
e-mail: r.erheshov@aps.te.ua
Директор мережі магазинів ТОВ “Студія м’яса”
Томчишин Василь Володимирович, 0979011308
e-mail: v.tomchyshyn@aps.te.ua
Комерційний директор ТОВ “Наша Птиця”:
Панчишин Назар Михайлович, 0962675812
e-mail: n.panchyshyn@aps.te.ua
Менеджер з персоналу
Данилишин Ліана Володимирівна, 0673578792
e-mail: l.danylyshyn@aps.te.ua
Керівник відділу постачання:
Чорний Андрій Михайлович, 0987529986
e-mail: achornyi@aps.te.ua
Контактний номер відділу готової продукції: 0982006909
e-mail: r.navrotskyi@aps.te.ua
Контактний номер відділу збуту: 0676181111
e-mail: l.zubko@aps.te.ua
Контактний номер відділу свіжого та замороженого м’яса:
0671974804
e-mail: i.zakryshka@aps.te.ua