“Злодії” знову “брешуть”, бо не хочуть повертати “вкрадені” паї – офіційна позиція компанії

Останніх декілька днів наша компанія, її керівництво та засновники піддаються інформаційній атаці.
Неправдива інформація стосується намірів компанії засіяти земельні паї поблизу сіл Геленки та Олесино (Козівська громада), які надані ПАП «Агропродсервіс» в оренду та зареєстровані в установленому порядку.
Враховуючи, що компанія “Агропродсервіс” веде свою господарську діяльність виключно на землях, по яких має в установленому порядку зареєстровані діючі документи на право володіння та користування цими земельними ділянками, вважаємо за доцільне оприлюднити офіційну позицію керівництва підприємства, оскільки наші опоненти подають її спотворено та виключно у власних інтересах, що немає нічого спільного з правдою та законністю.
У 2016 році між власниками земельних паїв сіл Геленки та Олесино (тоді Козівського району) та ТОВ «Теофіпілка» (підприємство, учасником якого було ПАП «Агропродсервіс») в особі директора Степана Сказка були укладені договори оренди земельних ділянок на 10 років. Відповідно до умов цих договорів, ТОВ «Теофіпілка» надано право здійснювати господарську діяльність на земельних ділянках с. Олесино та с. Геленки та виплачувати власникам орендну плату у розміру і на умовах, визначених у договорах.
Після підписання та державної реєстрації договорів, як того і вимагає законодавство, ТОВ «Теофіпілка» приступило до обробітку земельних ділянок, оскільки володіло всіма правами і обов’язками, наданими власниками земельних ділянок і відображеними в договорі оренди.
Однак, у квітні 2018 року стало відомо, що Сказко Степан Йосипович, який на той час був директором ТОВ «Теофіпілка» і одночасно засновником та головою Фермерського господарства «Урожай – Тео», всупереч встановлених обмежень у повноваженнях, припинив дію договорів оренди паїв з ТОВ «Теофіпілка» та підписав договори оренди на ті ж самі паї з власним Фермерським господарством «Урожай – Тео». В результаті, Сказко С.Й. отримав кримінальну справу по факту зловживання повноваженнями, наданими йому як керівнику юридичної особи.
Перший публічний конфлікт стався весною того ж 2018 року, коли на земельні ділянки, які були підготовлені під посів ТОВ «Теофіпілка» і «вкрадені» паном Сказком, виїхала працювати с/г техніка нашого підприємства. Щоб уникнули відкритої конфронтації, ТОВ «Теофіпілка» відмовилася від обробітку цих паїв.
Впродовж 2019-2020 років 33 пайовики, розчарувавшись в діяльності Степана Йосиповича Сказка, зрозуміли, що свого часу вони були введені ним в оману. Тому прийняли рішення укласти нові договори оренди своїх паїв безпосередньо з ПАП «Агропродсервіс», право орендного користування відповідно до яких зареєстровано в установленому порядку.
І саме на ці паї для проведення комплексу весняно-польових робіт 2021 року виїхала с/г техніка компанії «Агропродсервіс».
Однак, особи, пов’язані з паном Сказком та він особисто, вчиняють дії на перешкоджання здійснення законної господарської діяльності ПАП «Агропродсервіс» та фізично з залученням малолітніх дітей блокують рух техніки.
Компанія «Агропродсервіс» впродовж усіх 22 років діяльності завжди була і залишиться добропорядною та продовжуватиме формувати позитивну динаміку росту  орендної плати за паї. Саме це є запорукою тісної і взаємовигідної співпраці з пайовиками, які в цій ситуації стали заручниками «злодіїв» та «брехунів».
Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до ““Злодії” знову “брешуть”, бо не хочуть повертати “вкрадені” паї – офіційна позиція компанії”