Відбулася перша зустріч переможців стипендіальної програми «Нове зернятко»

Сьогодні, 5 лютого, генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран провів першу зустріч з переможцями стипендіальної програми «Нове зернятко».

Вісім студентів з шести провідних аграрних університетів Західної та Центральної України, які перемогли в конкурсі стипендій від компанії «Агропродсервіс», офіційно розпочали реалізацію власних науково-дослідних проектів.

Переможці програми підписали угоду про співпрацю в рамках стипендіальної програми «Нове зернятко» з Генеральним директором «Агропродсервісу» Андрієм Бараном та зустрілись з провідними спеціалістами компанії у відповідних напрямках. Студентам презентували результати роботи компанії у минулих роках, а також провели ознайомчу екскурсію виробничими потужностями підприємства.

Протягом шести місяців 2019 року стипендіати разом із спеціалістами «Агропродсервісу» та науковими керівниками від навчальних закладів працюватимуть над обраними темами у сфері рослинництва, тваринництва, екології, м’ясопереробних технологій та птахівництва. Усі дослідження вестимуться на базі компанії, а їх результати планується презентувати на форумі аграрних інновацій «Нове зернятко – 2019» в Настасові, який відбудеться 20-21 червня.

«Ми розуміємо, що в центрі усього виробництва стоїть людина –кваліфікований спеціаліст. Наше майбутнє – за молодими кадрами, яким ми допомагаємо вливатись в аграрний сектор. Стипендіальну програму будемо проводити регулярно. Таким чином шукатимемо «нові зернятка», які зможуть розвивати економіку не лише нашого підприємства, а усієї України», – розповів генеральний директор компанії «Агропродсервіс» та засновник стипендіальної програми «Нове Зернятко» Андрій Баран.

За перемогу у конкурсі стипендій змагались понад 50 студентів з шести університетів. Усі заявки конкурсанти напрацьовували в таких напрямках, як тваринництво (свинарство, молочне та м’ясне скотарство), рослинництво, захист рослин, м’ясопереробні технології, живлення грунтів, органічні добрива, птахівництво, садівництво та плодоовочівництво, насінництво, екологія, харчові технології, ветеринарна медицина, землевпорядкування, ІТ технології в аграрному бізнесі, виготовлення кормів.

Переможцями стипендіальної прорами стали:

  1. Цвіргун Олександр(Уманський національний аграрний університет), напрям рослинництво.
  2. Жильов В’ячеслав (Уманський національний аграрний університет),напрям рослинництво.
  3. Присяжнюк Ілона (Житомирський національний аграрний університет), напрям тваринництво (ВРХ).
  4. Регета Ігор(Житомирський національний аграрний університет), напрям екологія.
  5. Мисак Маряна(Львівський національний аграрний університет), напрям птахівництво.
  6. Крупко Олена(Подільський державний агротехнічний університет), напрям харчові технології.
  7. Андрусик Павло(Національного університету біоресурсів і природокористування України), напрям рослинництво.
  8. Мовчко Василь(Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. Ґжицького).

   Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

 

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Відбулася перша зустріч переможців стипендіальної програми «Нове зернятко»”