Оперативне управління компанією «Агропродсервіс» перейшло до Барана Андрія Степановича

Генеральним директором компанії «Агропродсервіс» став Баран Андрій Степанович.

Про це оголосив Іван Чайківський на зборах з представниками колективу, керівниками філій та підприємств-партнерів.

«Після того, як я прийняв рішення більше зосередитися на суспільно-громадській діяльності та менше часу приділяти бізнесу, постало питання ефективного використання посади генерального директора. Вважаю, що команда, яку я сформував за 19 років, цілком здатна долати ті виклики, які стоять зараз перед українським бізнесом, зокрема, аграрним. І найкращим управлінцем бізнесу замкнутого виробничого циклу, який ми створювали разом, буде саме теперішній директор, мій давній партнер та щирий друг – Андрій Степанович», – прокоментував Іван Чайківський.

Щодо своєї подальшої участі в бізнесі, Іван Адамович зазначив:

«Я залишаюся членом нашої команди, нашої великої родини «Агропродсервіс». Але бачу, що сьогодні аграрії області потребують консолідації сил, потребують тих знань, які я особисто здобув своїм досвідом, ціною помилок та часу. Думаю, буде справедливо, якщо я зможу застосувати свої вміння не тільки для свого підприємства, але і для інших компаній, які своєю щоденною працею зміцнюють економіку області».

За словами І.Чайківського, відхід від оперативного управління компанією це не відхід від бізнесу. Це, швидше, звільнення від рутинної щоденної роботи, щоб більше присвятити себе суспільно-громадським проектам.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Оперативне управління компанією «Агропродсервіс» перейшло до Барана Андрія Степановича”