У Києві триває міжнародна агропромислова виставка «Агро – 2018»

З 6 по 9 червня компанія «Агропродсервіс» приймає участь в найбільшій агропромисловій виставці не лише України, а й Східної Європи «АГРО-2018».

 

Вже 30 років поспіль дана виставка виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

«Приємно спостерігати, як виставка «Агро» зростає з кожним роком. Разом з тим ми помічаємо, як зростаємо і ми як компанія та наші колеги по аграрному цеху. Для нас це унікальна можливість презентувати власну продукцію та знайти нових партнерів», – говорить директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Особливу увагу організатори, традиційно, приділяють сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства, новинкам сільськогосподарської техніки та високопродуктивним породам свійських тварин. Дуже помітно, як за тривалий час свого існування даний захід надзвичайно виріс і, найголовніше, дає унікальну можливість для діалогу між приватним бізнесом і державою.

Детальніше про агропромислову виставку «Агро – 2018» читайте на офіційному сайті заходу: www.agroexpo.in.ua

Використано матеріали з офіційного сайту заходу «Агро – 2018»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “У Києві триває міжнародна агропромислова виставка «Агро – 2018»”