Спеціалісти «Тернопільського м’ясокомбінату» взяли участь в конференції «Wursttech. М’ясо і м’ясопереробка»

Протягом 20-21 березня спеціалісти  «Тернопільського м’ясокомбінату» взяли участь в конференції для менеджерів компаній, що працюють на українському ринку м’яса. Захід відбувся в Києві в рамках Українського харчового тижня.

Програма конференції містила досить багато інформації про те, куди і як рухається ринок, як зробити підприємство більш прибутковим, як організувати ефективну оптимізацію і підняти продажі в ексклюзивних виступах, майстер-класах та дискусіях на про ключові питання, які повстають на даний момент перед українськими компаніями, що працюють на ринку м’яса:

  • Сировинне питання: до чого готуватися? Цінова кон’юнктура на сировину 2018. Як прогнозувати ціни. Баланс імпортної та української сировини в Україні;
  • Що надає перевагу споживач? Тренди і бренди. Як змінюється споживання м’ясних продуктів в Україні;
  • Приховані резерви м’ясопереробного підприємства. Оптимізація при мінімальних капіталовкладеннях, робота над собівартістю. Утилізація в прибуток!;
  • Криза персоналу- як підбирати, навчати, мотивувати фахівця?;
  • Що таке бренд? Бренд виробника і бренд продукту!;
  • Експорт м’яса і м’ясопереробки.
Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Спеціалісти «Тернопільського м’ясокомбінату» взяли участь в конференції «Wursttech. М’ясо і м’ясопереробка»”