Вітання Степану Йосиповичу Сказку, директору ТОВ «Теофіпілка», з нагоди 60-ліття!

Шановний Степане Йосиповичу!

З першим подихом березневого пробудження землі і радісним очікуванням хліборобської весни зозуля накувала Вам шістдесят славних літ. За прикладом свого славного батька-хлібороба, Ви пройшли прекрасний трудовий шлях, присвятивши, щедроврожайній ниві Козівщини понад тридцять років невтомної праці. Відтак стали талановитим керівником аграрного виробництва, здобули заслужений авторитет і повагу у великій та дружній родині нашої компанії. Знаємо Вас як чудового управлінця і справжнього господаря хлібного лану, збагаченого зарубіжним досвідом, мудру людину, дбайливого чоловіка, люблячого батька і чудового дідуся. Колеги по праці поважають Вас за життєвий оптимізм, хорошу вдачу, щедрість душі, готовність прийти на допомогу і поділитись зернами своїх багатющих професійних знань з підлеглими.

Тож бажаємо Вам, шановний Степане Йосиповичу, аби Ваші прекрасні людські якості й надалі гармонійно поєднувалися із свідомим почуттям розуму, честі, гідності, патріотизму та високопродуктивної праці на благо нашої компанії і добробуту Вашої рідні. Божого Вам благословення, сімейної злагоди, натхнення у роботі, мирного неба та впевненості у завтрашньому дні!

Хай доля дарує добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго-довго стеляться до ніг!

 

З повагою –  

Іван Чайківський,

генеральний директор компанії «Агропродсервіс»

Андрій Баран,

директор ПАП «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Вітання Степану Йосиповичу Сказку, директору ТОВ «Теофіпілка», з нагоди 60-ліття!”