Керівник компанії відвідав ювілейну «Просфору з Патріархом»

Вчора, 20 січня, генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський відвідав 10 – ту ювілейну «Просфору з Патріархом», започатковану Любомиром Гузарем, котра зібрала в столиці видатних духовних, культурних, громадських та політичних діячів України.

На заході традиційно проводився збір коштів на будівництво Патріаршого собору Воскресіння Христового, звучали українські колядки від Національного хору імені Г.Г. Верьовки.

«У цьому товаристві маємо згадати Блаженнішого Любомира, який нам подарував цю «Просфору». Сьогоднішнє свято він передав нам як велику традицію будівництва собору», – сказав у своєму слові Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав.

Серед гостей свята, зокрема, був і нунцій Ватикану в Україні Архієпископ Клаудіо Гуджеротті, який в розмові з генеральним директором Іваном Чайківським не оминув увагою Зарваниці.

«Приємно, що Його Екселенція поринув у спогади та відзначив молитовний дух, який йому подарувала Зарваниця, під час проведення всеукраїнської прощі», – зазначив Іван Чайківський.

Захід також відвідали підприємці та громадсько – політичні діячі Тернопільської області.

Прес – служба компанії «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Керівник компанії відвідав ювілейну «Просфору з Патріархом»”