Працівники «Агропродсервісу» оздоровлюються в санаторіях

Вже традиційно працівники компанії «Агропродсервіс» відвідують санаторії для власного оздоровлення. Цієї зими відпочинок запланований для понад 100 співробітників в  кращі санаторно – курортні заклади Західної України. Перша група спеціалістів і робітників днями уже прибула в Трускавець, Моршин, Хмільник  та сусідні «Медобори», що на Теребовлянщині.

В компанії «Агропродсервіс» щорічно вкладаються значні ресурси у поліпшення умов праці та оздоровлення своїх працівників.

Зазвичай, враховуючи специфіку аграрного виробництва, усі оздоровчі заходи у трудових колективах планують після завершення комплексу осінньо-польових робіт. Виняток робиться лише для дітей працівників, які поправляють  здоров’я переважно у літній період.

«В літню пору ми  організовуємо відпочинок та оздоровлення  дітей наших працівників, а також дітей різних соціальних груп із тих населених пунктів, де компанія обробляє землю, то взимку увагу приділяємо працівникам компанії», – коментує заступник генерального директора по соціальній роботі Федір Шевчук.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Працівники «Агропродсервісу» оздоровлюються в санаторіях”