В компанії «Агропродсервіс» підвели підсумки 2017 року

Вчора, 29 грудня, менеджмент компанії «Агропродсервіс» в приміщенні обласної філармонії підвів підсумки роботи в році, що минає.

 

На заході були присутні більше 300 працівників, кращих з яких нагородили відзнаками «Патріот компанії», іменними годинками, грошовими винагородами та вручили ключі від нових службових автомобілів Renault Duster.

 

«Підводячи риску під 2017 роком, хотів би подякувати кожному, хто пишається роботою в нашій команді. І тому, хто з нами вже 19 років, і тому, хто тільки нещодавно влився в наші ряди. Дякую всім, хто розуміє свою роль в управління цим великим кораблем, який ми назвали «Агропродсервіс», – зазначив у своєму виступі Генеральний директор компанії Іван Чайківський.

Хочемо звернути увагу на ключові показники роботи «Агропродсервісу» у 2017 році, які були озвучені керівництвом компанії на щорічному підбитті підсумків року.

Офіційне працевлаштування.

В першу чергу, це соціальне та пенсійне страхування. За рахунок компанії сплачуються усі відповідні платежі, створюється бюджетна історія кожного працівника. Сама ж людина може зосередитись на роботі, відчуваючи впевненість у завтрашньому дні.

Висока заробітна плата.

За підсумками 2017 року середня місячна заробітна плата по підприємству наближається до 11 тисяч гривень. Це не лише вимоги обставин, що склалися на ринку праці, але і наш орієнтир. Доплати отримують люди, що тривалий час працюють в компанії – більше 10 та 15 років. Цього року розмір такої доплати склав 1 мільйон 20 тисяч гривень.

Компанія має постійне зацікавлення у професійних кадрах. Тому працівникам пропонуємо брати участь у різного роду навчаннях, семінарах тощо. Для людини – це можливість кар’єрного зросту та (як результат) вища заробітна плата.

Оздоровлення.

Фахівці, які працюють в компанії понад 3 роки, мають право на щорічне оздоровлення за рахунок нашого підприємства. Пропонуємо людям відвідати санаторії на кращих українських курортах – Хмільник, Трускавець, Моршин, Конопківка. Наприклад, за 2017 рік оздоровилося 95 людей. Щорічне оздоровлення в літньому таборі організовується і для дітей наших працівників. За 2017 рік на зміні було 55 дітей.

Вже доброю традицією стало вшанування людей за їхні заслуги. З нагоди різноманітних свят та урочистих дат, компанія відзначає своїх працівників, їхніх дітей, пайовиків. Допомагаємо людям похилого віку, малозабезпеченим людям по селах, де обробляємо землю. Людям, що опинилися в тимчасових скрутних обставинах. Підтримуємо учасників АТО, які є нашими працівниками. Загальна сума на ці соціальні допомоги у 2017 році склала понад 3,5 млн. гривень.

Вже четвертий рік з нагоди дня народження компанії ми разом долаємо чергову вершину українських Карпат. Цього року топ-менеджери спробували свої сили і у сплаві по Дністру. Все це дозволяє згуртувати колектив, сформувати команду однодумців, що здатна досягати найкращих результатів.

Серед інших наших соціальних ініціатив варто виділити наступні:

Допомога у проведенні творчих заходів.

Свято Розколяди в Ярчівцях, «Мистецький фестиваль «Ї», Коза-фест, Студентська республіка, гастрономічні фестивалі, фестиваль джазової музики, фестиваль українського хлібороба.

Підтримка сіл та громад.

За кошти компанії подаровано медичне обладнання Лановецькій громаді. Допомогли школам сіл Настасів та Лозова з нагоди їхнього ювілею, налагодили співпрацю з Бережанським агротехнічним коледжем. Започаткували екскурсії для дітей на наше підприємство та Тернопільський м’ясокомбінат.

Чи не найважливішою нашою духовною ініціативою стали збудована капличка у селі Золота Слобода та подаровані 9 копій чудотворної ікони Матері Божої Зарваницької деканатам, де ми обробляємо землі і випущений з цієї нагоди церковний календар на наступний рік.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю: