«Агропродсервіс» вкотре отримав відзнаку «Лідер галузі» на щорічній церемонії «Аграрний олімп-2017»

Найочікуваніша церемонія нагородження лідерів аграрного бізнесу зібрала в столиці понад 300 аграріїв, серед яких 220 керівників та власників провідних аграрних підприємств України, які протягом року працею доводили свою ефективність.

Привітав усіх присутніх з професійним святом голова Всеукраїнської Аграрної Ради Андрій Дикун відзначивши, що аграрії – це люди, які єднають країну: «Кожного дня, на своїх підприємствах, на своїх заводах аграрії вкладають цеглинку в фундамент української державності. Ви є, без перебільшення, фундаментом української нації».

unnamed

 «Нам приємно, що нашу працю вкотре гідно відзначили. Адже кожен аграрій на сьогоднішній день не просто вирощує хліб чи м’ясо – він дбає про соціальну інфраструктуру, школи, благоустрій, платить левову частку податків, створює робочі місця для українців в селах», – наголошує Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

IMG_4823

Організаторами заходу виступили Всеукраїнська Аграрна Рада спільно з агроконсалтинговою компанією Dykun та за підтримки галузевих асоціацій: Асоціація виробників молока, Асоціація свинарів України і Національна асоціація цукровиків України «Укрцукор».

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “«Агропродсервіс» вкотре отримав відзнаку «Лідер галузі» на щорічній церемонії «Аграрний олімп-2017»”