Тернопільський м’ясокомбінат відновлює програму екскурсій для студентів та учнів Тернопільщини

В компанії «Агропродсервіс» розпочався сезон екскурсій для дітей. Протягом цього тижня потужності «Агропродсервісу» та «Тернопільського м’ясокомбінату» зокрема відвідали школярі 22 тернопільської школи та студенти Зборівського коледжу. 

Екс2

Під час таких вже традиційних екскурсій учні та студенти мають змогу відвідати лабораторії компанії, соєвий та насіннєвий заводи, склади зберігання зерна, яблуневі сади, виробництво «Тернопільського м’ясокомбінату». Не обходяться такі відвідини і без дегустації готової продукції м’ясокомбінату.

Екс6

Якщо для учнів шкіл така екскурсія це просто ще одна цікава подія за куліси великого виробництва, то для студентів коледжів та університетів це не лише приємно проведений час, але і своєрідна практика за спеціальністю.

Екс7

 – Нам важливо, щоб діти зрозуміли, що саме від них залежить, якою буде Україна завтра. Ми хочемо, щоб діти не їхали закордон після навчання, а побачили перспективи свого майбутнього тут, – вважає генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

Екс8

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Тернопільський м’ясокомбінат відновлює програму екскурсій для студентів та учнів Тернопільщини”