Тернопільські кікбоксери привезли з чемпіонату Європи «золото» та «срібло»

Тернопільський кікбоксер Максим Грейцар став чемпіоном Європи. Хлопець  під час бою переміг свого суперника нокаутом. Ще один тернопільський спортсмен Данило Рибченко на чемпіонаті виборов срібну медаль.

У чемпіонаті взяло участь 36 країн світу. Свою перемогу серед усіх учасників Максим Грейцар вважає здобутою честю прославляти Україну на весь світ.

Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» голова обласної федерації кікбоксингу Іван Чайківський привітав спортсменів із досягненнями та вручив їм грошові нагороди. Він також зазначив, що одним із завдань федерації є відкриття філій у районах. Таким чином до активного способу життя залучатимуть більше молоді на Тернопільщині.

IMG_4536

«Я пишаюсь цими хлопцями. Адже це вже далеко не перша перемога наших кікбоксерів. Хочу побажати їм не зупинятися на досягнутому, адже попереду в нас ще багато спільних перемог», – говорить генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

Данило Рибченко у півфіналі переміг італійця, однак у фіналі поступився чинному чемпіонові світу з Молдови. Інший тернополянин – Максим Грейцар – у півфіналі переміг росіянина. А у фінальному поєдинку здобув першість над чинним чемпіоном світу з Польщі, перемігши його нокаутом у першому раунді.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Тернопільські кікбоксери привезли з чемпіонату Європи «золото» та «срібло»”