Компанія «Агропродсервіс» придбала нову сільгосптехніку

Два трактори марки John Deere 8345R та дві сівалки марки Terrasem C6 днями «Агропродсервіс» придбав у компанії «Агросем» (офіційний дилер техніки  John Deere) та в компанії PÖTTINGER відповідно.

 IMG_6087

Якщо говорити про основні характеристики придбаних  тракторів, то  це в першу чергу універсальність, керованість, комфорт та надійність. Ну і звісно висока продуктивність і низька вартість володіння технікою.

Модель 8345R має потужність 345 кінських сил та нову трансмісію Powershift E23.

Саме ці характеристики даної моделі дають, відповідно, свої переваги:

  • Зручність та комфорт сприяють більшій продуктивності оператора під час робочого дня;
  • Зручне розташування органів управління значно прискорює пошук потрібного перемикача;
  • Трактори серії 8R мають нову систему освітлення, яка забезпечує освітленість на 360°;
  • Автоматична система водіння AutoTrac дозволяє скоротити перекриття на 90%;

IMG_6121

Універсальні посівні комплекси PÖTTINGER TERRASEM С6 – справді універсальні машини, що можуть замінити на господарстві кілька агрегатів, виконати свою роботу якісніше та із значно нижчими затратами.

Потужна та повноцінна дискова борона, що відповідає за передпосівний обробіток, дозволяє працювати практично по будь-якому фону. Від нерівної оранки, глибокого дискування, лущення стерні і до необробленої стерні. Ця машина забезпечує якісний посів як по стерні зернових, ріпаку, сої, гороху так і по стерні силосної кукурудзи та соняшнику.

Висівати може будь-які культури з нормою посіву від 0,7 до 450 кг/га. За один прохід вона робить передпосівний обробіток, зворотне ущільнення, висів, прикочування та закриття вологи.

Сами цими двома новими сівалками цього тижня вже розпочали посіви ріпаку на Івано-Франківщині.

Окрім технічної зручності та ряду інших перевах, нова техніка в компанії – це, відповідно, і нові робочі місця для механізаторів.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Компанія «Агропродсервіс» придбала нову сільгосптехніку”