Компанія «Агропродсервіс» закупила племінних кнурів м’ясної породи з Данії

Для нарощування племінного стада свиней мясної породи в компанії «Агропродсервіс» закупили породи кнурів Йоркшир та Дюрок в Датської компанії «ДанБред».

Тварини доставляються з числа чистих порід племінних стад та мають тестові результати та записи про три покоління батьківських особин, а також тести продуктивності самої тварини.

IMG_2541

Сертифікат на кожну чистопородну тварину містить інформацію про ферму походження, номер тварини, вушну бірку (татуювання), стать і дату народження та видається Датською Радою Сільського господарства та Харчової промисловості.

«Нам важливо дати споживачам мяса різноманітний вибір. Так, якщо м’ясо свиней порід Ландрас та Йоркршир, яку ми в більшій мірі вирощуємо на наших фермах, має беконний тип, то порода Дюрок має м’ясо пісного типу з мінімальною кількістю сала», – каже Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

Породи Йоркшир та Ландрас інтернаціонально визнані за швидке зростання і швидку пристосовність без втрати чудових материнських характеристик і здібностей. А кнурі породи Дюрок використовуються в якості термінальної лінії для виробництва товарних свиней, що характеризуються високою якістю м’яса і туші.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Компанія «Агропродсервіс» закупила племінних кнурів м’ясної породи з Данії”