Компанія “Агропродсервіс” підтримала проведення всеукраїнського Мистецького фестивалю “Ї”

Вже другий рік поспіль компанія “Агропродсервіс” долучається фінансовою підтримкою до проведення всеукраїнського Мистецького фестивалю “Ї”, який цього року відбувся в Тернополі вп’яте. Протягом 12 – 14 травня тернополяни та гості міста змогли насолоджуватись насиченою програмою за участі найвідоміших літераторів, музикантів, художників та кінорежисерів. 

unnamed (1)

Фестиваль має на меті популяризацію та розвиток сучасної української культури та мистецтва і вже встиг стати однією з візитівок Тернополя, так як є єдиним мистецьким заходом, котрий під своїм дахом збирає найвпливовіших митців, котрі формують українську національну ідентичність за допомогою власної творчості.

Psq7jyAfKHM

На фестивалі відбулися презентації нових книг відомих авторів, перегляд кінострічок, конкурс відео-поезії, виставка скульптур та картин, перформенси, лекції на актуальні теми, українські музичні гурти, виступ українського та польського театрів та багато іншого.

l2jdCIfRSAY

“Нам важливо розвивати нашу культуру, адже будь яку націю впізнають за тим, як розвинута її музика, література, мова, кінематограф. Важливо, що такі заходи робить абсолютно нова генерація молодих українців, котрі мають натхнення до таких справ. Тому, в рамках реалізації соціальних проектів компанії,  ми вже вдруге долучаємось своєю підтримкою до даного заходу”, – говорить генеральний директор компанії “Агропродсервіс” Іван Чайківський.

I7KKFj5OguA

Завдяки фінансовій підтримці компанії “Агропродсервіс” до Тернополя змогли завітати такі відомі особистості, як Оксана Забужко, Юрій Андрухович, Брати Капранови, Сергій Жадан, Ігор Калинець, Роман Скрипін, Олександр Ірванець, музичні колективи Один в каное, Epolets та багато інших.

Yb4cLgNNHCs

До слова, Мистецький фестиваль “Ї” увійшов у ТОП-5 найбільших мистецьких платформ України.

Прес-служба компанії “Агропродсервіс”

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Компанія “Агропродсервіс” підтримала проведення всеукраїнського Мистецького фестивалю “Ї””