Передвеликодні подарунки отримали підопічні Денисівського відділення Козівського терцентру соціального обслуговування

Вже стало доброю традицією допомагати людям, які перебувають на утриманні в Денисівському відділенні Козівського терцентру соціального обслуговування.

Традиційно перед Великоднем, компанія «Агропродсервіс» передала 22-ом підопічним геріатричного закладу продуктові набори.IMG_5482

«Ми не можемо нарікати, чому життя склалося саме так. Наше завдання допомогти людям прожити його гідно та без зайвих турбот», – сказав, вручаючи подарунки керівник відділення «Росоховатець» підприємства «Агропродсервіс» Василь Олексійович Рудик.

За його словами, компанія двічі на рік готує людям продуктові набори та за потребою допомагає в утриманні закладу.IMG_5472 

«Дякуємо вашому підприємству і його керівнику Івану Адамовичу Чайківському за те, що ніколи не відмовляє нам в допомозі. Дякую від імені тих людей, в яких склалися важкі життєві обставини, але такі компанії як ваша не полишає їх наодинці з проблемами», – подякував за постійну підтримку директор відділення Володимир Романович Чазов.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»
Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Передвеликодні подарунки отримали підопічні Денисівського відділення Козівського терцентру соціального обслуговування”