F9g1iwZUFZI

Показники Цеху по забою курки у с. В. Вільшаниця вийшли на максимальну планову виробничу потужність

Минулого тижня планові виробничі показники Цеху по забою курки, що знаходиться в с. В. Вільшаниця, Львівської області та є структурним підрозділом компанії «Агропродсервіс», вийшли на максимальну потужність – 5 000 тис. голів птиці в день.

За словами керівника підрозділу Зіновія Богдановича Дольного, 5 000 тис. голів птиці в день є максимально можливими показниками, які цех встигає забити, охолодити та реалізувати протягом дня.

«Дуже добре, що в результаті ми досягаємо тих планових показників, які ставимо перед собою. Впевнений, що за умови вдосконалення процесу охолодження ми збільшимо показники вдвічі. Але це в перспективі», – говорить керівник Цеху по забою курки Зіновій Дольний.

Збільшення кількісних показників забою Цеху стало можливе за рахунок підвищення якісної матеріально – технологічної бази виробництва та нарощування бази клієнтів для реалізації м’яса битої охолодженої курки.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

 

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Показники Цеху по забою курки у с. В. Вільшаниця вийшли на максимальну планову виробничу потужність”