Після успішного представлення власної продукції на презентації краю «Благословенне Тернопілля», компанія «Агропродсервіс» отримала запрошення взяти участь в інших подібних ділових заходах.

14 лютого в «Українському домі» під час презентації Тернопільської області дипломатичним колам та представникам центральних органів влади, особливе місце займали стенди оновленого в 2016 році Тернопільського м’ясокомбінату. Його натуральна та якісна продукція викликала чималий інтерес серед присутніх, а ділові партнери запросили представників компанії до співробітництва.
Зокрема, керівництво Державного підприємства «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» запросило взяти участь у Всеукраїнському благодійному Великодному ярмарку.
Представник Асоціації “Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати” запросила компанію взяти участь у дводенному семінарі з торгового фінансування, який організовується під патронатом Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (Лондон) та  ICC Ukraine та у міжнародній економічній конференції за участю Послів іноземних держав в Україні на тему: «Реальні кроки щодо розширення зовнішньоекономічного співробітництва – складової розвитку держави».2
Також на адресу «Агропродсервісу» надійшло запрошення відвідати В’єтнам у складі делегації ділових кіл під патронатом ICC Ukraine та Посольства України у В’єтнамі. Під час цього візиту заплановано провести бізнес-форуму у ТПП В’єтнаму, зустрічі з представниками міністерств та відомств, В2В переговори, а також відвідання технопарку «Хоалак».
«Наша компанія в галузі переробки (торгова марка «Тернопільський м’ясокомбінат») працює не більше року. Тому отримати запрошення взяти участь у заходах, де досвід наших працівників та наша продукція є затребуваними – це непоганий результат роботи всієї нашої команди», – ділиться враженнями заступник директора Федір Шевчук.3
За словами пана Шевчука, такі заходи допомагають бізнесу знаходити і ринки збуту і ділових партнерів, ділитися своїм досвідом та отримувати можливість повчитися самому.
Прес-служба компанії “Агропродсервіс”
Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Після успішного представлення власної продукції на презентації краю «Благословенне Тернопілля», компанія «Агропродсервіс» отримала запрошення взяти участь в інших подібних ділових заходах.”