Керівники компанії «Агропродсервіс» отримали грамоти від Папи Римського Франциска за внесок у розвиток духовного центру у Зарваниці

Сьогодні, 22 грудня, християни відзначають День святої Анни, а в Тернополі у цей день святкують храмовий празник Архикатедрального собору Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії Української греко-католицької церкви.  Окрім літургії та молебня за мир в храмі згадали і про доброчинців та меценатів, котрі долучаються до підтримки Української Церкви.

У промові до вірян Архиєпископ та Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк згадав і про важливість Зарваниці, як відпустового місця, котра входить у двадцятку найбільших духовних Марійських центрів Європи. До слова, цього річ у Зарваниці побували 16 представників різних святинь Європи. Саме за сприяння та допомогу у проведенні такої зустрічі Архиєпископ і подякував усім доброчинцям та вручив благословенні грамоти від Папи Римського Франциска.

«Сьогодні Ми дякуємо Господу за те, що відзначаємо п’яту річницю утворення Тернопільської митрополії. Я хочу привітати з цим святом усіх отців нашої Архиєпархії, котрих є понад триста. Хочу привітати усіх братів та сестер. Хочу побажати усім нам, аби на українській землі швидше настав мир»,сказав Архиєпископ та Митрополит Тернопільсько – Зборівський Василій Семенюк.

Почесні грамотами від імені папи римського Франциска отримали генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський та директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран за вагомий внесок та підтримку духовенства на Тернопільщині, зокрема, духовного центру у Зарваниці.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Керівники компанії «Агропродсервіс» отримали грамоти від Папи Римського Франциска за внесок у розвиток духовного центру у Зарваниці”