В компанії «Агропродсервіс» продовжують транспортування цукрових буряків на переробку

Від минулого четверга, коли погода упродовж кількох днів змінювалася від суворої зими до весняного танення снігу і холодних осінніх вітрів, в компанії «Агропродсервіс»  продовжують відвантажувати уже викопаний буряк на Чортківський цукрозавод для подальшої його переробки.

Снігова стихія на кілька днів взагалі паралізувала викопку і транспортування цукрового буряка. Але протягом  тижня працівники компанії продовжують його доставку на переробку. Від понеділка на цій важливій ділянці роботи і зокрема на настасівських полях головного підприємства, у структурному підрозділі «Росоховатець» Козівського та у господарстві «Вікторія» Тернопільського районів задіяно в межах шістдесяти одиниць техніки – тракторів, навантажувачів та великовагових автомобілів.

За словами головного агронома компанії Андрія Куляна, цукристість буряка цими днями перевищує 18 відсотків. Правда, у складних погодних умовах дещо вища від звичної його забрудненість і становить понад 11 відсотків.

Робота триває у вкрай важких умовах: механізаторам дошкуляє холод, на заваді техніці в одних місцях снігові галявини, в інших – болотистий грунт. Усе це суттєво ускладнює і сповільнює ритм транспортного конвеєра. Але тим не менше, кагати буряка в полі зменшуються, а наші люди, у прямому розумінні, ведуть справжню боротьбу за врожай. Тільки за останній тиждень на Чортківський цукрозавод вони відвантажили майже 6 тисяч тонн буряка. За це керівництво компанії висловлює їм щиру подяку.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “В компанії «Агропродсервіс» продовжують транспортування цукрових буряків на переробку”