У першому матчі Тернопільської футзальної ліги, яка зібрала рекордну кількість учасників, команда «Агропродсервісу» перемогла спортивну дружину «Віго»

Відразу 58 команд зголосилися до участі в цьогорічній  обласній футзальній першості, поєдинки серед якими відбуваються у чотирьох лігах. Наша команда під керівництвом заступника генерального директора ПАП «Агропродсервіс» Миколи Салика міряється силами у Вищій лізі, де представлено дванадцять команд.

У футзальному чемпіонаті беруть участь як знані на Тернопіллі футболісти, так і любителі, які грають для власного задоволення. Матчі першого туру Вищої ліги та частина ігор Першої ліги уже відбулися. У стартовому поєдинку наші любителі шкіряного м’яча перемогли суперників команди «Віго» з мінімальною перевагою 2:1. «Але при цьому слід врахувати, що основу команди «Агропродсервіс» складають переважно ветерани віком від 35 до 40 років», – каже капітан Микола Салик. – Для того, аби тримати себе у належній формі і гідно виступати на цьому турнірі, тренуємося двічі на тиждень».

Футболістів компанії активно підтримує генеральний директор Іван Чайківський, який зокрема сказав: «Фізична культура і спорт – це не просто моральне задоволення, а передусім здоров’я нації, яке ми повинні підтримувати і підтримуємо на кожному кроці».

Нагадаємо, що переможець футзальної ліги, поєдинки якої мають завершитися у березні, захищатиме честь Тернопілля на всеукраїнському чемпіонаті. 

Прес – служба компанії "Агропродсервіс"

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “У першому матчі Тернопільської футзальної ліги, яка зібрала рекордну кількість учасників, команда «Агропродсервісу» перемогла спортивну дружину «Віго»”