Міністерство аграрної політики відзначило компанію «Агропродсервіс»

22 листопада в концерт-холі «Freedom» у Києві пройшла щорічна церемонія нагородження аграрної еліти України «Аграрний Олімп» (http://agroolimp.com/2016/ukr). Захід проходив в рамках святкувань Дня працівників сільського господарства під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Відзнаку «Аграрного Олімпу» за вагомий внесок у розвиток аграрного бізнесу України отримала компанія «Агропродсервіс», а її генеральний директор Іван Чайківський – диплом Міністерства.

«За високі досягнення у професійній діяльності, бездоганну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства та з нагоди Дня працівників сільського господарства», – йдеться в тексті.

«Найбільшою цінністю нашої компанії є її люди. Ті, хто щодня, незважаючи ні на що, виходить в поле, опікується тваринами чи доглядає сад, – сказав Іван Чайківський. – Це нагорода, в першу чергу їм – трудівникам села, які дбають про продовольчу безпеку України».

Зазначимо, що участь в цьогорічному «Аграрному Олімпі» взяло понад 300 гостей, серед яких близько 200 власників та генеральних директорів середнього та великого агробізнесу.

Прес – служба компанії "Агропродсервіс"

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Міністерство аграрної політики відзначило компанію «Агропродсервіс»”