Четверо представників компанії «Агропродсервіс» під час обласних урочин з нагоди Дня працівників сільського господарства удостоєні почесних відзнак та цінних подарунків

Сьогодні в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбулись урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства, які зорганізувала рада об’єднання сільгосппідприємств Тернопільщини.

Ведучі свята зачитали вітальну телеграму хліборобам  від міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового. Присутніх тепло привітали перші керівники області і наголосили на важливості їх участі у нарощуванні економічного потенціалу Тернопільщини та продовольчої безпеки усієї держави.

Про внесок аграріїв краю у розвиток незалежної України свідчать такі цифри. Нині у сільському господарстві працює понад 110 тисяч осіб. Обсяг валової продукції, виробленої упродовж року в цьому важливому секторі економіки оцінюється у 70 мільярдів гривень. Агропідприємства усіх форм власності вагомий внесок роблять у соціальну інфраструктуру сільських територій і тільки на потреби армії виділили майже 15 мільйонів гривень.

А по праці, як мовиться, честь і шана. За вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства Тернопільщини велику групу керівників, спеціалістів та ветеранів виробництва було відзначено Почесними грамотами, подяками, цінними подарунками. Серед пошанованих на обласному рівні і четверо працівників нашої компанії – зокрема, директор господарства «Дружба» Наталія Янкевич, зоотехнік ПАП «Агропродсервіс» Андрій Стефанишин з Тернопільського району, механізатор ТОВ «Агропродсервіс інвест» Козівського району Андрій Крайничин та інженер ПП «Агропродсервіс Ярчівці» Зборівського району Євген Ратуш.

В інтерв’ю для засобів масової інформації генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський ще раз привітав з професійним святом нагороджених та їхні трудові колективи і подякував усім агропродсервісівцям за сумлінну працю.

Урочини з нагоди професійного свята у ці дні відбуваються у всіх наших господарствах та структурних підрозділах.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Четверо представників компанії «Агропродсервіс» під час обласних урочин з нагоди Дня працівників сільського господарства удостоєні почесних відзнак та цінних подарунків”