Іван Чайківський очолив делегацію Тернопільщини на дев’ятому позачерговому з’їзді Аграрної партії України

28 жовтня у Києві відбувся IX-й позачерговий з’їзд Аграрної партії України. Учасники форуму прийняли рішення йти на грудневі вибори до місцевих рад, аби перемагати і рішуче захищати інтереси територіальних громад. З цією метою аграрні партійці планують удвічі збільшити своє представництво, порівняно з тим, яке вони отримали на місцевих виборах у жовтні 2015 року.

«Ми маємо перемагати і збільшувати присутність наших депутатів у місцевих радах щонайменше удвічі від кількості тих понад 3700 мандатів, які здобули на минулих місцевих виборах. Це головне завдання Аграрної партії на найближчу перспективу», – зазначив, виступаючи перед делегатами форуму, голова партії Віталій Скоцик. Політик відзначив важливість наступних виборів у зв’язку з розширенням повноважень місцевих громад і  наголосив на тому, що аграрії готові до цих виборів.

У роботі з’їзду активну участь взяла делегація Тернопільської обласної партійної організації на чолі з генеральним директором компанії «Агропродсервіс» Іваном Чайківським. Після повернення зі столиці він зокрема сказав: «Приємно, що з Аграрною партією почала рахуватися центральна влада. Ще місяць тому в уряді і парламенті говорили про продаж землі, про «вимоги МВФ» щодо скасування підтримки аграрного сектору. Однак, завдяки потужним акціям протесту Аграрна партія перевела цю дискусію у публічну площину. Тепер мова уже йде про земельну реформу, як одним із головних пріоритетів держави, а не просто про продаж землі. І це наша заслуга, якої аграрні партійці  досягли, не маючи представництва у парламенті. Тож ми й надалі маємо бути єдиними, як у відстоюванні інтересів хліборобів, так й інтересів усіх територіальних громад».

Пресслужба компанії “Агропродсервіс”

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Іван Чайківський очолив делегацію Тернопільщини на дев’ятому позачерговому з’їзді Аграрної партії України”