Завершилось перебування делегації компанії «Агропродсервіс» на Міжнародній виставці POLAGRA-FOOD у Польщі

Як повідомив директор Тернопільського м'ясокомбінату Віктор Малюта, у перший день перебування у Познані члени нашої делегації мали змогу ознайомитися із передовим європейським досвідом у сфері м'ясопереробних технологій, зокрема по забою курки.

Також вивчали принципи роботи нового фасувального обладнання, цікавились розхідними матеріалами до нього та різноманітними спеціями до м'ясопродуктів. На зустрічі з представниками австрійської фірми «Мультиваг», а також польської компанії «Марекс-технологжі», яка спеціалізується на очисних спорудах, та німецької фірми «Майн» (200обладнання для забою курки) було напрацьовано рамкові угоди про можливу співпрацю.

На другий день члени делегації відвідали головний офіс познанської компанії «Шляхетсталь», котра займається виготовленням обладнання для забою птиці. Її спеціалісти організували для наших представників вивчення роботи двох м'ясопереробних підприємств, де це устаткування застосовують.

Загалом поїздка була корисною, підкреслив керівник компанії Іван Чайківський: «До складу делегації ми включили спеціалістів нашого м'ясокомбінату, аби всі технологічні новинки вони не лише вивчали, а й шукали варіанти їх застосування у практичній роботі. Наше головне завдання – перейти до європейських принципів м'ясопереробки та виготовлення м'ясних виробів за міжнародними стандартами».

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Завершилось перебування делегації компанії «Агропродсервіс» на Міжнародній виставці POLAGRA-FOOD у Польщі”