Делегація компанії «Агропродсервіс» на чолі з Іваном Чайківським відбула на Міжнародну виставку Polagra-Food 2016 у польському місті Познань

Група фахівців компанії «Агропродсервіс» під керівництвом генерального директора Івана Чайківського відправилась у торгово-промисловий центр Польщі – місто Познань на Міжнародну виставку Polagra-Food 2016. З 26 по 29 вересня у виставковому центрі Poznan Congress Center буде представлено широку номенклатуру продуктів харчування та напоїв, техніку й обладнання сільського господарства, переробної галузі, тару, упаковку тощо.

Уже на завтра запланована зустріч делегації  «Агропродсервісу» з представниками двох іноземних фірм, в яких є великий досвід переробки м'яса птиці.

Детальніше про перебування наших представників на Міжнародній виставці у Польщі та результати переговорів повідомимо додатково.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Делегація компанії «Агропродсервіс» на чолі з Іваном Чайківським відбула на Міжнародну виставку Polagra-Food 2016 у польському місті Познань”