Cвятковий, незабутній, прикрашений барвами вересневих квітів і золотом осені День знань малиновим дзвоном покликав за парти школярів Настасова

Хтось із дітей переступив поріг школи вперше, для когось цей навчальний рік став черговим, а хтось уже думає про вибір подальшого навчання чи місця праці. Свято першого дзвоника стало особливим і для батьків, усієї громади, для колективу головного підприємства компанії «Агропродсервіс», діти працівників якого тут опановують знання і складають свої перші життєві іспити.
Від імені керівництва компанії зі святом школярів вітала депутат Тернопільської районної ради Дарія Блащак, яка вручила першокласникам учнівські приладдя і зошити. Завітав сюди і сільський голова Микола Злонкевич, який щиро радів за свою громаду, бажав дітям зродов’я, хороших успіхів у навчанні та дякував Іванові Чайківському за підтримку школи, усієї соціальної сфери села.
Настасів, стараннями «Агропродсервісу», все більше набирає обрисів добре облаштованого містечка, де стає престижним не лише жити, а й працювати. Велику увагу готовності школи до початку навчання приділив заступник голови обласної організації Аграрної партії України Володимир Мужевич. Загалом першовересень у Настасові відзначався піднесеною атмосферою, незабутніми враженнями, які мають свої витоки ще зі святкування настасівчанами ювілею України.
Як звично, «Агропродсервіс» підготував для усіх першокласників сіл, у яких компанія орендує землю, цінні і корисні подарунки. Цьогоріч їх було понад 1300. Ця красива традиція має уже свою багаторічну історію. Започаткували її Іван Адамович та Андрій Степанович, котрі своїм християнським обов’язком вважають допомогу дітям – майбутньому української нації.
Благодійну естафету керівництва «Агропродсервісу» продовжили їх заступники, очільники господарств, філій та структурних підрозділів. Вони у своїй більшості були почесними гостями шкільних Днів знань. Серед них і Федір Шевчук, який учора побував на першому дзвонику в селі Урмань Бережанського району. Свято в Урмані пройшло в добре відремонтованій і оснащеній школі, куди великі кошти вкладає наша компанія, як і в інші навчальні заклади краю.
Урочини повсюдно були сповнені радості й, головне, діти разом з батьками і вчителями побачили, що мрії таки збуваються. Особливо тоді, коли ними опікуються такі авторитені підприємства, як компанія «Агропродсервіс».

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Cвятковий, незабутній, прикрашений барвами вересневих квітів і золотом осені День знань малиновим дзвоном покликав за парти школярів Настасова”