Компанія «Агропродсервіс» визнана генеральним партнером відзначення у Тернополі 25-ї річниці незалежності України та 476-ї річниці обласного центру

Іван Чайківський провів засідання оргкомітету з підготовки участі компанії «Агропродсервіс», як генерального партнера, в заходах з відзначення у Тернополі 25-ї річниці незалежності України та 476-ї річниці обласного центру. Спеціально до ювілейної дати наказом по компанії затверджено відповідний план заходів.

На засіданні комітету проговорено всі організаційні питання щодо належного представлення упродовж 22-28 серпня компанії «Агропродсервіс» під час святкових заходів. Зокрема, її участі в урочистій церемонії освячення та підняття Державного Прапора України на Театральному майдані, покладанні квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків, у фестивалях «Вуличний ринок»,   здорової їжі та української кухні у парках Т.Г. Шевченка і «Національного відродження». Крім цього, компанія «Агропродсервіс», зокрема продукція її м’ясокомбінату,  повинна бути максимально представлена під час проведення у рамках урочин Чемпіонату Європи з аквабайку, різноманітних конкурсів та виставок на Театральному майдані, святкового концерту на набережній ставу, святі замку та відкритті відпочинкової зони “Циганка».

Члени організаційного комітету прозвітували про хід виконання заходів відповідно до наказу від 11.07.2016 року. Погоджено логотип нової торгової марки «Тернопільський м’ясокомбінат», рекламну заставку у форматі 3-Д, дизайн брендових яток з логотипом компанії, рекламний буклет виробів Тернопільського м’ясокомбінату  тощо. Затверджено зразки фірмових футболок і кепок для промоутерів.

Заступник голови оргкомітету Малюта В.С. та заступник директора ПАП «Агропродсервіс» Воробець П.П. доповіли щодо організації торговельно-виставкових зон на святкові заходи та представлення на них широкого асортименту виробів Тернопільського м'ясокомбінату.

На нараді йшлося також про технічний супровід заходів, формування відеоряду про компанію, підбір команди промоутерів, їх навчання, узгодження графіків роботи та маршрутів, а також санітарії і безпеки. Окремо проговорено інформаційно-рекламний супровід участі в урочистих заходах «Агропродсервісу».

За підсумками засідання оргкомітету керівник компанії  Іван Чайківський дав додаткові доручення.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Компанія «Агропродсервіс» визнана генеральним партнером відзначення у Тернополі 25-ї річниці незалежності України та 476-ї річниці обласного центру”