Компанія «Агропродсервіс» подбала про паломників, які 15 і 16 липня йшли з молитвою до чудотворного місця – Марійського духовного центру «Зарваниця»

Для участі у Всеукраїнській прощі, присвяченій Року Божого Милосердя, тисячі паломників з різних куточків України і нашого краю зокрема пішою ходою йшли до Марійського духовного центру «Зарваниця». Основна колона у п’ятницю від катедрального собору в обласному центрі прямувала за маршрутом: Тернопіль – Микулинці – Струсів – Панталиха – Золотники – Зарваниця.
Організатори пішої ходи добре подбали, аби її учасники максимально благополучно дісталися до місця Божої молитви. Але й не зайвою була допомога вірним Церкви, передусім молоді, яка цьогоріч демонструвала особливу потребу взяти участь у духовному очищенні, з боку компанії «Агропродсервіс». За дорученням її керівника Івана Чайківського по головних напрямках проходження паломників коштом компанії були облаштовані пункти перед Микулинцями і Панталисі Теребовлянського та Купчинцях Козівського районів. Тут можна було відпочити і попити прохолодної водички. Віряни дякували «Агропродсервісу» за благодійництво та допомогу подорожнім до чудотворної ікони Зарваницької Божої Матері.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Компанія «Агропродсервіс» подбала про паломників, які 15 і 16 липня йшли з молитвою до чудотворного місця – Марійського духовного центру «Зарваниця»”