Глибоко символічно, що напередодні хлібозбирання працівники компанії «Агропродсервіс» молилися до ікони Зарваницької Матері Божої за щасливі жнива

Майстерно вишита бісером ікона Божої Матері Зарваницької продовжує свій величавий духовний хід Настасовом. Учора вона завернула на Клебанівку і, природно, не могла обминути «Агропродсервіс», де трудиться чи не половина Настасова.

Чисельна делегація компанії забрала святиню з господи добродія Володимира Михайленка і урочисто перенесла на територію насіннєвого заводу «Кімбрія». Ікону почергово несли фінансовий директор компанії Ярослав Парій, керівники  юридичного підрозділу Сергій Алексенко, екологічної служби Андрій Боліновський та юрист Анатолій Сушко.

У переповненій актовій залі ікону Матері Божої чекали представники усіх виробничих підрозділів компанії. Священик настасівського храму о. Роман відправив молебень та побажав колективу «Агропродсервісу» щедрих жнив і попросив заступництва Матері Божої для всіх працівників та їх родин. Він подякував Івану Чайківському та Андрію Барану за великий внесок у розбудову церковної громади та піклування про вірних парафії. З вдячністю згадувалася й авторка цього справжнього шедевру сакрального мистецтва Іванна Мокринська, яка, до речі, нині працює в «Агропродсервісі».

Присутні на Службі Божій молилися за щасливі жнива, за мир і спокій в Україні, здоров’я своїх рідних та благополуччя компанії. По закінченню відправи агропродсервісівці цілували образ і давали пожертви на місцеву церкву, а відтак провели святиню до наступної господи.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Глибоко символічно, що напередодні хлібозбирання працівники компанії «Агропродсервіс» молилися до ікони Зарваницької Матері Божої за щасливі жнива”