У компанії «Агропродсервіс» відкрили сезон оздоровлення дітей своїх працівників

Минулої неділі на головному підприємстві компанії «Агропродсервіс» із самісінького ранку було гамірно від дитячих голосів. Дзвінкоголоса і різнобарвна дитяча ватага відправлялася на літній відпочинок. Піднесений настрій передавався батькам і керівникам компанії, які проводжали хлопчаків та дівчаток у країну нових вражень.
І хоча в складі групи були діти працівників різних виробничих підрозділів, з інших сіл та районів, буквально за кілька днів до поїздки вони усі перезнайомилися через соціальні мережі, а тому дух «Агропродсервісу» допоміг згуртуватися їм у єдину і дружну команду, котра представляє велику родину нашої компанії.
Іван Чайківським побажав юним щасливої дороги, змістовного відпочинку та хороших вражень.
До речі, нинішній оздоровчий сезон продовжує багаторічну традицію турботи про здоров’я працюючих у компанії та їх дітей, а також пайовиків. Скажімо, торік «Агропродсервіс» своїм коштом оздоровлював дітей воїнів АТО з числа пайовиків.
Наша компанія є соціально орієнтованою, а тому турбота про здоров’я працівників є першочерговою, наголосив під час урочистих проводів Іван Адамович.
Тож бажаємо дітям з агропродсервісівської родини зміцнити своє здоров’я і зі свіжими силами, хорошим настроєм приступити до навчання у своїх школах.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “У компанії «Агропродсервіс» відкрили сезон оздоровлення дітей своїх працівників”