Сьогодні свій золотий ювілей зустрічає заслужений працівник сільського господарства України, талановитий організатор аграрного виробництва, директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Степанович БАРАН. ВІТАЄМО!

За Вашу щиру любов до землі-годувальниці, патріотичну позицію, звитяжну працю і самовідданість хліборобській професії життя поставило Вам аж дві п’ятірки. І це не випадково: вся Ваша життєва дорога рясно встелена добрими справами, вагомими здобутками і служить взірцем для наслідування молодими господарями щедроврожайної ниви.
Тож вітаємо Вас, шановний Андрію Степановичу, з красивою датою Вашого славного трудового життя, яке увібрало в себе багатолітній ужинок хліборобської династії від батька й матері – споконвічних хліборобів і ревних християн – до чудових дітей та онуків, яких Ви плекаєте разом зі своєю мудрою і вірною супутницею життя Любою Іванівною – берегинею Вашого роду.
Зичимо міцного здоров’я, усіх земних щедрот, поваги від колег по праці, злагоди у домі та миру в Україні!
З роси і з води Вам, наш щирий і вірний друже!

За дорученням усіх трудових колективів компанії «Агропродсервіс» – Іван Чайківський

 

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Сьогодні свій золотий ювілей зустрічає заслужений працівник сільського господарства України, талановитий організатор аграрного виробництва, директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Степанович БАРАН. ВІТАЄМО!”