Після екскурсії на «Агропродсервіс» настасівські школярі не приховували свого захоплення побаченим та ще більше позитивних вражень отримали вчителі

Ніби все поряд та чомусь так складалось упродовж багатьох років, що стосунки школи і нашої компанії більше зводились до звичних прохань допомогти освітянам у ремонті класів тощо. Вирішуються вони без проблем, бо «Агропродсервіс» ці питання відносить до обов’язкових у своїй роботі.

«Хто, як не ми, повинні піклуватися про сільську школу, – наголошує Іван Чайківський, – адже там вчаться діти наших працівників та власників землі, яку ми обробляємо».

Про щорічний внесок «Агропродсервісу» у підготовку сільських шкіл до навчального року засоби масової інформації повідомляли вже не раз. У тій же настасівській школі торік капітально відремонтували актову залу, учнівську їдальню, встановили там нове кухонне та холодильне обладнання, на енергоощадні замінили вікна і двері.

А вчора, з ініціативи адміністрації компанії, відбулися перші екскурсії учнів на її головне підприємство. Маленькі школярики з перших – четвертих класів побували на насіннєвому заводі «Кімбрія», у спеціалізованій насіннєвій лабораторії. Із захопленням малеча розглядала велетенські трактори, грунтообробну техніку, спостерігала весь процес ремонту і наладки механізмів. Та найбільше вона захоплювалася металевими поросятами біля входу в адміністративний корпус. Емоціям не було меж. Воно й не дивно, це по суті ще діти.

Сьогодні у нас побувають учні 5-11 класів, говорить заступник директора ПАП «Агропродсервіс» Петро Воробець. Важливо, що екскурсії проводяться у рамках шкільної програми: «Знай і вивчай свій рідний край». Знайомство з виробничим процесом та сільськогосподарською технікою, які є сьогодні у нашій компанії, допоможе вчителям краще розкривати учням сутність економіки.

Як щиро зізналися педагоги Ярослава Петрівна Джинджириста, Ганна Богданівна Бакулінська, Ганна Стахівна Кураш, Надія Іванівна Пиндус, вони отримали від побаченого ще більше вражень, ніж школярі.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Після екскурсії на «Агропродсервіс» настасівські школярі не приховували свого захоплення побаченим та ще більше позитивних вражень отримали вчителі”