Завдяки фахівцям громадської організації «Ваш зір»» багато жителів Настасова та чимало працівників компанії «Агропродсервіс мали змогу перевірити свої очі

Цими днями у приміщенні будинку культури села Настасів працювали спеціалісти громадської організації «Ваш зір», які провели безкоштовний огляд настасівчан на предмет різноманітних очних захворювань.

Керівник відокремленого підрозділу цієї благочинної організації Софія Гнідь наголошує, що головним завданням її колективу, в якому працюють фахові лікарі, є медичний огляд та організація профілактично-інформаційних заходів для виявлення початкових форм усіх захворювань очей, відхилень та патології. Зокрема, у Настасові було здійснено огляд жителів та працівників компанії «Агропродсервіс», проведено профілактичні бесіди з громадянами для забезпечення та підтримання стабільного стану здоров’я, передусім очної системи.

Важливо, що у цій роботі особливе місце відводиться огляду дітей із залученням батьків та педагогів до проведення роз’яснювальної роботи з питань профілактики порушень стану очної системи.

Через певний проміжок часу медики з ГО «Ваш зір» знову навідаються до Настасова, оскільки програма їх гуманітарної місії розрахована на 2016 – 2022 роки.

Сільська рада та керівництво компанії «Агропродсервіс» висловлюють щиру подяку Софії Ігорівні Гнідь та її колективу за безкорисливу турботу про здоров’я сільських жителів, які не завжди мають можливість перевірити свої очі у стаціонарних клініках.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Завдяки фахівцям громадської організації «Ваш зір»» багато жителів Настасова та чимало працівників компанії «Агропродсервіс мали змогу перевірити свої очі”