Інвестпроект «Агрпропродсервісу» будівництва потужного агрокомбінату в Яструбово Козівського району викликав неабиякий інтерес в учасників Міжнародного форуму «Тернопільщина Invest – 2016»

Упродовж двох днів, 19 і 20 травня, на базі торгово-розважального центру «Подоляни» у Тернополі та у Збаразькому замку проходили масштабні заходи в рамках  Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина Invest – 2016». У ньому взяли участь майже 700 представників з 20 країн світу та вітчизняних компаній. Чисельним було представництво амбасад зарубіжних держав. Їх увазі було запропоновано  30 інвестиційних проектів та більше 50 ділянок для ведення бізнесу. 

Під час панельної дискусії «Платформа для ділового спілкування: стратегічні інвестиційні проекти Тернопільщини», яка відбувалася у Збаразькому замку, особливий інтерес у представників вітчизняного та зарубіжного бізнесу викликав проект «Будівництво потужного агрокомбінату з виробництва комбікормів,  зберігання та сушіння зерна у с. Яструбово Козівського району», з презентацією якого виступив заступник директора ПАП «Агропродсервіс» Андрій Боярчук. Вичерпні відповіді, коментарі та пояснення робив керівник нашої компанії Іван Чайківський.

Цікаво, що німецькі та київські бізнесмени уже прибули в Яструбово для детального ознайомлення з цим проектом безпосередньо на виробничій площадці. А варшавські інвестори планують приїхати в «Агропродсервіс»  найближчим часом. Тож сподіваємося, що за результатами ділових зустрічей можуть бути реалізовані вагомі взаємовигідні інвестиційні проекти.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Інвестпроект «Агрпропродсервісу» будівництва потужного агрокомбінату в Яструбово Козівського району викликав неабиякий інтерес в учасників Міжнародного форуму «Тернопільщина Invest – 2016»”