У дитячий садок «Теремок» села Оришківці Лановецького району завітали директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран та керівник господарства «Агро-Ланівці» Іван Хаблюк

Візитом представників «Агропродсервісу» у дитячий садок були приємно вражені працівники цієї дошкільної установи, адже районна влада не особливо переймається його життям.

Директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран передав для вихованців дитсадка «Теремок» багатофункціональну електроплиту, пилосос, набір потрібного посуду, різноманітні іграшки, рушнички та килим для ігрової кімнати.

Завідувач дитячого закладу Зоряна Ігорівна Трач щиро подякувала гостям за вагому матеріальну допомогу і водночас висловила стурбованість, що через малу кількість дітей у «Теремку» може відбутися скорочення. Тому всі зацікавлені, аби в Оришківцях створювалися робочі місця, появлялися молоді сім’ї та народжувалися діти.

Андрій Степанович привітав колектив дитсадка з наступаючими Великодніми святами та побажав хорошої перспективи і зізнався, наскільки йому сподобалось естетичне оформлення спалень та ігрової кімнати. Добре слово було мовлене ним і на адресу працівників, які у цей непростий час старанно дбають про сільську малечу. Директор ПАП «Агропродсервіс» запевнив, що компанія буде й надалі докладатися до матеріально-технічного забезпечення цього дошкільного закладу. Найближчим часом тут облаштують пішохідну доріжку до будинку від центральної траси.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “У дитячий садок «Теремок» села Оришківці Лановецького району завітали директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран та керівник господарства «Агро-Ланівці» Іван Хаблюк”