Зусиллями компанії «Агропродсервіс» обличчя древнього Настасова змінюється на очах

Якби виходець із села, який тут не був кілька років, приїхав до Настасова, то здивувався б разючим змінам у ньому. І, справді, наше село красивішає на очах. У ці дні воно нагадує суцільну дорожньо-будівельну площадку.

Коштом «Агропродсервісу» вже облаштована центральна частина. На всіх вулицях, які пролягають від духовного центру Матері Божої, будуються добротні тротуари із сучасних і довговічних матеріалів. Ці роботи якісно виконує будівельна бригада Романа Притули. Торік цей колектив уклав понад кілометр тротуарної доріжки. Лише за два тижні квітня облаштовано 150 погонних метрів тротуару.

Одночасно ведуться роботи на території майбутнього монументального комплексу Великого Кобзаря та обабіч центральної дороги, в напрямку до головного підприємства компанії. Загалом у нинішньому році нове тротуарне полотно «одягне» ще більше одного кілометра сільських вулиць. Тож нині древній Настасів майже не поступається Тернополю за темпами облаштування громадських об’єктів.

Керівник компанії Іван Чайківський поставив перед собою амбітне завдання – облашувати уздовж усіх сільських  вулиць пішоходні тротуари. Завдання розписано поетапно з тим, аби за чотири – п'ять років завершити цей дороговартісний проект, видатки по якому взяв на себе «Агропродсервіс».

За ідеєю Івана Чайківського потягнулося чимало місцевих господарів, які у ці передсвяткові дні взялися за наведення порядку на власних подвір'ях. Мається на увазі не лише звичний благоустрій, але й капітальні роботи, щоб їх обійстя за своєю облаштованістю не відрізнялися від чепурних узбіч доріг.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Зусиллями компанії «Агропродсервіс» обличчя древнього Настасова змінюється на очах”