Перебування делегації відомої португальської інвестиційно-будівельної компанії ILHO PL.S.A. в «Агропродсервісі» переросло у набуття взаємного досвіду

За плечима цієї компанії десятки споруджених об’єктів харчової промисловості і торгових центрів у Європі та Латинській Америці.

Переваги наших фахівців, – говорить операційний директор фірми Нуно Вієре, – полягають у тому, що весь технологічно-будівельний цикл вони забезпечують за формулою чотири в одному: проектування-візуалізація; будівництво і установка обладнання; здача «під ключ»; обслуговування об’єкта.

Ділових людей Португалії «Агропродсервіс» зацікавив невипадково. Інформацію про те, що в Україні відновлюється один із найпотужніших м’ясокомбінатів вони отримали від учасників міжнародних інвестиційних форумів. А ще директор з будівельних інвестицій філіалу ILHO PL.S.A. в Польщі Василь Квет – уродженець села Будилів, що на Козівщині.

Цілком природно, що саме м’ясокомбінату було приділено максимум уваги. «Для нас важливо почути думку закордонних спеціалістів, – наголосив директор м'ясокомбінату Віктор Малюта. – Якщо буде досягнуто домовленостей, то не виключено, що португальці візьмуться за створення у нас цеху забою та переробки м'яса птиці і наповнення технологічним устаткуванням мережі спеціалізованих магазинів торгового дому «Студія м'яса від Івана Чайківського».

Відтак гості, серед яких ще й комерційний директор їхньої фірми Гермендільдо Абреу та адміністратор Педро Куерра, побували на головному підприємстві компанії «Агропродсервіс», зокрема, на насіннєвому, комбікормовому, майбутньому соєпереробному заводах та  елеваторі. Захоплення у них викликали ландшафтний дизайн території компанії і ошатний, дбайливо доглянутий сад.

На завершальних переговорах із генеральним директором компанії Іваном Чайківським та заступником директора ПАП «Агропродсервіс» Федіром Шевчуком зарубіжні фахівці зізналися, що перебування на Тернопільщині для них стало справжнім відкриттям високого рівня техпроцесів і культури землеробства та наукою завершеного циклу виробництва в «Агропродсервісі».

У програмі перебування португальської делегації були відвідини Марійського духовного центру «Зарваниця», який  вразив їх своєю величчю і сакральною чистотою. Отець Василь Баглей розповів про історію та значення цієї святині для українського народу.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Перебування делегації відомої португальської інвестиційно-будівельної компанії ILHO PL.S.A. в «Агропродсервісі» переросло у набуття взаємного досвіду”