З конвеєра цеху консервації Тернопільського м’ясокомбінату зійшли перші тисячі банок м’ясних консерв

На фоні стагнації вітчизняної економіки компанія «Агропродсервіс» постійно демонструє позитивну динаміку свого розвитку. В його основу покладено концептуальний принцип – добитися повного циклу переробки вирощеного в полі і на фермі, що забезпечуватиме високу додану вартість і конкурентоздатність власної продукції.

Виробничі потужності цеху становлять 5 мільйонів умовних банок м’ясних консерв на рік. Продукція характеризується високою якістю, адже при її виготовленні все краще, що було закладено у колишніх «ГОСТівських» рецептурах, перейшло у це виробництво. Тут чітко дотримуються державних санітарно-технічних умов. На етикетках вказано склад продукції, дату її виготовлення, термін придатності та штрих-код, який засвідчує країну походження і код товару.

– Час кустарного виробництва за сумнівними рецептами уже пройшов, – говорить директор м’ясокомбінату Віктор Малюта. – Відносно невисоку оптову ціну консервації забезпечує те, що сировина – з власного виробництва компанії. У її чотирьох свинокомплексах вирощують понад 100 тисяч поросят на рік. На черзі – запуск цехів ковбасних виробів та охолодженого м’яса.

«Агропродсервіс» семимильними кроками відновлює Тернопільський м’ясокомбінат, який свого часу славився на весь Радянський Союз своїми ковбасними виробами і, зокрема, лінійкою сирокопчених продуктів. Створюються оптовий ринок, фірмові магазини та мережа роздрібної торгівлі продукцією на Тернопільщині і у великих мегаполісах України.

Споживачам, крім згадуваної різноманітної  консервації, буде запропоновано нові оригінальні сорти високоякісних ковбас і м'ясних виробів, а також за давніми рецептами. До речі, тернопільський м'ясокомбінат зі сторічною економічною історією у 20-30 роках минулого століття свою продукцію експортував до Англії та Німеччини. Одне слово, «Cтудія м’яса від Івана Чайківського», як правонаступник вишуканої галицької смакової традиції, успішно запрацювала і має високі шанси посісти чільне місце у вітчизняній харчовій промисловості та гідно конкурувати на споживчих ринках України і Європи.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “З конвеєра цеху консервації Тернопільського м’ясокомбінату зійшли перші тисячі банок м’ясних консерв”