Всесвітньо відома компанія з виробництва сільгосптехніки «Квернеланд» доставила в «Агропродсервіс» експериментальний посівний комплекс. У середу відбудеться його презентація за участю німецьких розробників

Компанія «Квернеланд» упродовж останнього часу активно співпрацює з «Агропродсервісом», який вона визнала надійним і ефективним партнером та визначила  демонстраційною площадкою усіх своїх технологічних новинок.

Запропонований до презентації на настасівських полях новітній посівний комплекс вражає своїми потенційними характеристиками. Досить сказати, що цей потужний шестиметровий агрегат може сіяти зернові, зерно-бобові та олійні культури зі швидкістю 18 км/год., а це удвічі швидше, ніж аналогічні агрегати інших іноземних виробників. На комплексі також встановлена унікальна система «Акорд», яка забезпечує усі необхідні параметри висіву зерна і внесення добрив. Сівалка може працювати відразу після оранки грунту, без додаткової його підготовки, а також сіяти за технологією No-till.

Крім цього, посівний комплекс обладнаний подвійним пакером, що дозволяє сівалці не грузнути і ефективно сіяти в умовах перезволоженого грунту. 

Як повідомив регіональний менеджер компанії «Альбіон» Дмитро Майор, після презентації посівний комплекс і далі працюватиме на полях компанії «Агропродсервіс» в експериментальному режимі з тим, аби максимально довести його технологічні і технічні параметри до особливостей грунтово-кліматичних умов нашого регіону.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Всесвітньо відома компанія з виробництва сільгосптехніки «Квернеланд» доставила в «Агропродсервіс» експериментальний посівний комплекс. У середу відбудеться його презентація за участю німецьких розробників”