Зі святом весни, дорогі наші матері, сестри, кохані, донечки, співробітниці!

З початком березня у наші серця повертається ніжність і теплінь весни. Символічно, що ця чарівна пора року  присвячена Вам і осяяна Вами, мов сонцем, дорогі наші матері, сестри, кохані, донечки, співробітниці. 

Любі жінки, дозвольте привітати Вас із цим чудовим святом та висловити слова глибокої вдячності, адже на Вашій мудрості, силі й терпінні тримається світ.

Особливі слова на Вашу адресу надходять від наших земляків – воїнів АТО, і тих, хто проходить військовий вишкіл в українській армії. Серед них свою матусю – Катерину Петрівну Плішко вітає її син Василь – український солдат. 

У буднях сьогодення ми не завжди помічаємо, скільки прекрасних, розумних, добросовісних, самовідданих жінок працює серед нас. А між тим, здавна повелося, що жінка – берегиня сім’ї. Незважаючи на будь-які перипетії життя, представниці прекрасної статі народжують дітей і кохають чоловіків, шукають суджених, завмираючи у передчутті щастя… Дбають про тепло і світло, добробут і красу в своїй оселі. І як добре, що у Вас є світле весняне свято – свято надії, краси та мрій. Нехай цей весняний день завжди дарує Вам тепло сонячних променів та ніжність 

перших весняних квітів. 

Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра й упевненості у своїх силах, розуміння, кохання та вірності Ваших близьких. 

До Вас посміхається ранок весняний

Даруючи чистих небес голубінь. 

Ви завжди прекрасні, кохані, жадані, 

Серця зігріває Ваш погляд ясний. 

Нехай Вам завжди посміхається доля, 

Хай шириться простір для сонячних мрій. 

Хай низько вклоняються квіти довкола, 

Бо Ви у цей день – королеви весни.

 

З повагою,

Іван Чайківський, генеральний директор корпорації «Агропродсервіс»,

Андрій Баран, директор ПАП «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Зі святом весни, дорогі наші матері, сестри, кохані, донечки, співробітниці!”