Представники компанії «Агропродсервіс» на правах почесних гостей взяли участь у відкритті сервісного центру АМАКО та у виставці новітньої сільськогосподарської і будівельної техніки

Компанія АМАКО – один із найбільших дилерів в Україні з продажу сільськогосподарської, будівельної техніки та комерційного транспорту. У нашій державі вона розпочала діяльність ще в 1992 році і є частиною великої міжнародної мережі, яка працює у США, Європі, Африці та на Близькому Сході.

Дистриб’юторська мережа АМАКО нараховує 14 представництв по всій території України і за версією асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» визнана лауреатом конкурсу в номінації «Кращий дилер у сфері ресурсного забезпечення АПК України» та «Агробрендом року 2016».

Минулої п’ятниці у Тернополі, на вулиці Микулинецькій, відкрито новий офіс та сервісну майстерню АМАКО. Після Львова це другий подібний центр у Західній Україні. За словами президента компанії Андріано Луса та генерального директора Дмитра Бородія, які виступали на репрезентації, пріоритетом у дільності АМАКО є післяпродажне обслуговування сільгоспвиробників (200запчастини, сервіс, зворотній зв’язок). Приємно дивують масштаби і оперативність у роботі компанії. Так, у порівнянні з минулим роком кількість запасних частин збільшилася на 50 відсотків. А у випадку, якщо потрібної деталі сьогодні немає на складі, то при замовленні до 16-ї години, ви зможете отримати її наступного дня о дев’ятій ранку. До слова, всі роботи у тернопільському сервісному центрі АМАКО проводять досвідчені спеціалісти і кваліфіковані співробітники, які забезпечують максимальну увагу кожному клієнту та надійну експлуатацію вашої техніки.

Під час урочин аграріям та будівельникам із Тернопілля, Львівщини, Рівненщини, Буковини та Прикарпаття було представлено широку лінійку новітньої зарубіжної сільськогосподарської і дорожньо-будівельної техніки, а також спеціального обладнання всесвітньо відомих компаній CYALLENDER, САSE, IVEKO.

Керівники та інженери компанії «Агропродсервіс», які побували на цій виставці, особливу зацікавленість проявили до зернозбиральних комбайнів CHALLENDER і спеціальної будтехніки САSE.

 

Історична довідка. Новий офісно-сервісний центр компанії АМАКО розміщений на території колишнього заводу шахтних світильників славнозвісної корпорації «Ватра». Цікаво, що наприкінці вісімдесятих років минулого століття за рекордно короткі строки будівництва цього виробничого корпусу тернопільських світлотехніків публічно, на весь Союз, похвалив тодішній Генеральний секретар ЦК КПРС Михайло Горбачов.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Представники компанії «Агропродсервіс» на правах почесних гостей взяли участь у відкритті сервісного центру АМАКО та у виставці новітньої сільськогосподарської і будівельної техніки”