Юних спортсменів з Тернопільщини підтримує «Агропродсервіс»

Корпорація «Агропродсервіс» упродовж дванадцятьох років надає фінансову допомогу юним спортсменам із Козівського району.

Директор Козівської дитячо-юнацької школи, «Відмінник народної освіти України» Володимир Вітер нині живе турботами про реконструкцією будівлі, де займаються спортом понад 320 дітей.

«Будинок нашої спортивної школи не новий, йому майже сорок років, розповідає Володимир Ярославович. – Як можемо, підтримуємо будівлю, де школярі займаються футболом, волейболом, гандболом, настільним тенісом. Діти ходять на секції кілька разів на тиждень. Навантаження на сімох тренерів досить велике. А ще як відбуваються змагання, то взагалі – аврал. Тіснота, приїжджають команди з різних областей, а де їм ночувати, як створити нормальні умови для проведення турніру і відпочинку після змагань? Тому й вирішили добудувати ще один поверх , аби там облаштувати кімнати для юних спортсменів. І не тільки для тих, хто приїжджає на змагання із інших областей, але і й для школярів із сусідніх сіл, які займаються у нас ігровими видами спорту. Кошторис  добудови – 3 млн 600 тис грн. Звернулися у Фонд регіонального розвитку, але не немає гарантії, що нас там підтримують», каже Володимир Вітер.

   Водночас, за його словами, надійним партнером у вирішенні проблем дитячо-юнацької спортивної школи уже 12 років є корпорація «Агропродсервіс».

  «Прекрасно розуміємо, часи зараз непрості. Тим більше приємно, коли відчуваєш розуміння у людей, які своєю працею досягнули певного достатку і, водночас, не втратили відчуття потреби комусь допомогти. Скажу відверто, ми не дуже і сподівався, що нас підтримають, коли перший раз звернулися до генерального директора корпорації «Агропродсервіс» Івана Адамовича Чайківського за допомогою. Але, цей керівник пішов нам назустріч, фінансово допоміг спортивній школі. Відтак, щороку після наших обґрунтованих листів-прохань завжди маємо з боку корпорації  солідну підтримку, Це дозволяє нам спрямовувати надані благодійні кошти не тільки на поточні ремонти, придбання інвентаря, але й використовувати їх як призові фонди під час обласних та всеукраїнських змагань», розповів директор Козівської ДЮСШ Володимир Вітер.

За його словами, фінансова підтримка школи дозволила суттєво поліпшити навчально-спортивний та оздоровчий процес. Тому й не дивно, що колишні козівські спортсмени нині входять у Національну збірну з гандболу. А от вихованка школи Ірина Стельмах грає в одній із польських команд, Наталія Воловник – у суперлізі України, у львівській «Галичанці». Скажімо, колишній учень Козівської ДЮСШ Тарас Гром’як  – у футбольному клубі «Тернопіль», Андрій Даньків входив у склад командах «Львів» та «Карпати», а зараз  він – в одній із футбольних команд Канади.

 «Упевнений, без підтримки корпорації «Агропродсервіс» ці, та інші молоді люди не стали б спортсменами всеукраїнського та міжнародного ґатунку. А щодо нашої футбольної секції, то юних футболістів Іван Адамович Чайківський підтримує вже 12 років поспіль. Щоб ви краще зрозуміли обсяг такої підтримки – то це щороку щонайменше 6 футбольних турнірі в за участю команд з різних куточків України. За благодійні кошти від «Агропродсервісу» ми закупляємо кубки, медалі, кращі гравці отримують грошові премії.

12-13 лютого цього року знову проводимо Всеукраїнський футбольний турнір з міні-футболу на призи корпорації «Агропродсервіс», присвячений пам’яті Небесної Сотні. І приємно, що й цього разу ми отримали суттєву фінансову допомогу від корпорації», розповів футбольний тренер Козівської ДЮСШ Борис Палюх.

  У найближчих задумах футбольного тренера – створити спортивний сайт школи, організувати щорічні всеукраїнські змагання на Кубок «Агропродсервісу».

Статтю взято із джерела: Терен – Тернопільські новини

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Юних спортсменів з Тернопільщини підтримує «Агропродсервіс»”