Придбайте поросят – отримайте прибуток! Соціально відповідальна компанія «Агропродсервіс» запропонувала вигідну співпрацю для жителів Лановеччини, на теренах якої вона веде господарську діяльність.

У рамках нового проекту жителі Ланівців та навколишніх сіл мають змогу займатися вирощуванням поросят на вигідних для них умовах і суттєво поповнювати свій сімейний бюджет.

Суть господарської пропозиції полягає в тому, що уклавши угоду відповідного зразка з компанією «Агропродсервіс», кожен бажаючий із Лановецького району може взяти на відгодівлю до трьох поросят БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОПЛАТИ. При цьому бажаючі займатися вирощуванням свиней отримають БЕЗКОШТОВНІ фахові консультації з годівлі, утримання та ветеринарного догляду.

Виростивши порося до товарної кондиції, господар має право залишити тварину для власних потреб, сплативши лише 510 гривень за одну голову, отриману на відгодівлю.

Відгодовані свині можна буде також ГАРАНТОВАНО ЗДАТИ компанії «Агропродсервіс». Працівники підприємства  забиратимуть їх власним транспортом і за значно вищою ціною, від запропонованої перекупниками (200за мінусом 510 гривень – вартості отриманого поросяти).

Усі деталі взаємовигідної співпраці з «Агропродсервісом» з приводу придбання, вирощування та реалізації свиней можна отримати за телефоном «гарячої лінії»: (200067)352-19-12.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Придбайте поросят – отримайте прибуток! Соціально відповідальна компанія «Агропродсервіс» запропонувала вигідну співпрацю для жителів Лановеччини, на теренах якої вона веде господарську діяльність.”