Після Різдвяних свят до ремонту техніки приступають механізатори «Агропродсервісу»

Ось і завершилась низка досить популярних і улюблених серед наших краян Новорічно-Різдвяних свят.  Разом з ними закінчують традиційні зимові відпустки механізатори і ремонтники компанії «Агропродсервіс». Відтак усі вони налаштовуються на звичний режим обслуговування сільськогосподарської техніки.

За словами заступника директора ПАП «Агропродсервіс» Віталія Чайківського, цими днями спеціалісти технічної служби компанії складають конкретні плани і обсяги ремонтних робіт на лютий. А першими до весняно-польових робіт настасівські спеціалісти готуватимуть ґрунтообробні і посівні комплекси. Зазвичай на території ремонтної майстерні їх профілактику та ремонт здійснюють ті механізатори, які на них працюють. А спеціальне обладнання і фахову допомогу при конкретних техпроцесах оперативно і кваліфіковано надають токарі, фрезерувальники, слюсарі, ковалі, шиномонтажники та інші вузькопрофільні фахівці, у команді яких понад два десятки майстрів своєї справи.

Окремі високотехнологічні операції з обслуговування сільськогосподарської техніки агропродсервісівці  виконують на спеціалізованих підприємствах Тернополя, Рівного і Львова. І все ж основний обсяг робіт здійснюється у місцевій майстерні. Графік робіт складено таким чином, аби всю техніку для весняно-польових робіт поставити на лінійку готовності до 10 березня. З цього розрахунку її ремонтом та профілактикою щодня займатиметься до трьох десятків місцевих спеціалістів.

Водночас керівництво технічної служби дбає по підвищення професійної кваліфікації механізаторів. У ці зимові дні на базі підприємства проходять майстер-класи, під час яких про особливості новітньої імпортної техніки, яка працює на полях і тваринницьких комплексах  «Агропродсервісу», механізаторам розповідають менеджери  компаній, які продають і обслуговують цю техніку.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Після Різдвяних свят до ремонту техніки приступають механізатори «Агропродсервісу»”