Віват, «Агропродсервіс»! За підсумками роботи свинарської галузі України компанія «Агропродсервіс» у загальнодержавному рейтингу міцно утвердилася на другому місці за чисельністю маточного поголів’я.

За підсумками роботи свинарської галузі України  компанія «Агропродсервіс» у загальнодержавному рейтингу міцно утвердилася на другому місці за чисельністю маточного поголів’я.
   Воно, як відомо, є основним критерієм оцінювання галузі і засвідчує високий промисловий потенціал «Агропродсервісу» та створює надійну основу для забезпечення повного циклу виробництва і переробки свинини. Для цього компанія завершує відновлення свого нового структурного підрозділу – Тернопільського м’ясокомбінату, який невдовзі становитиме основу м’ясопереробної промисловості краю.

Таке високе визнання є цілком закономірним, адже буквально за кілька останніх років наша компанія спочатку увійшла до п’ятірки найпотужніших виробників свинини. У 2014-му була вже третьою. Тож сподіваємося, що нинішнє друге місце стане не останнім у поході до загальноукраїнського лідерства.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Віват, «Агропродсервіс»! За підсумками роботи свинарської галузі України компанія «Агропродсервіс» у загальнодержавному рейтингу міцно утвердилася на другому місці за чисельністю маточного поголів’я.”