Завдяки оптимізації виробничих процесів та впровадженню енергоощадних технологій ТОВ «Вікторія», що в Тернопільському районі, поліпшило свою економіку

Аналізуючи результати діяльності у минулому році, котрий, як і в нинішньому, був посушливим, у байковецькому господарстві, за словами директора Степана  Маціборка, вирішили напрацювати істотно іншу модель організації виробничого процесу. Зумовлено це тим, що треба було шукати додаткові джерела фінансових надходжень. І невипадково, адже наша сільськогосподарська зона входить у полосу довготривалих посушливих весни і літа, що негативно позначається на врожайності зернових і технічних культур.

    Передусім оптимізували всі ланки виробничого процесу, перейшли на жорсткий контроль використання матеріальних ресурсів, запровадили енергоощадні технології. І, зрозуміло, напрацювали чітку взаємодію усіх виробничих підрозділів та вдосконалили логістику.

   У результаті проведених заходів вдалося істотно поліпшити економіку господарства, а отримані додаткові фінанси допомогли успішно завершити господарський рік та  закласти міцний фундамент для проведення весняно-польових робіт наступного року.

    Модель економіки ТОВ «Вікторія» є добрим паростком сучасного господарювання, яке притаманне аграрним економікам країн Євросоюзу, а в минуле, на щастя, уже відходить нераціональне ведення сільськогосподарського  бізнесу.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Завдяки оптимізації виробничих процесів та впровадженню енергоощадних технологій ТОВ «Вікторія», що в Тернопільському районі, поліпшило свою економіку”