Зі святом Миколая! День Миколая-чудотворця належить до найсвітліших і найвизначніших свят християнської Церкви. Його з особливим нетерпінням чекає малеча. З Днем святого Миколая вітають і дорослих, близьких людей.

Хай Миколай у вишиванці розбудить подарунком вранці. І принесе у Вашу хату добробут, радості багато! Розбудить приспані надії, зернятко щастя хай посіє, зігріє гумором, любов’ю і принесе міцне здоров’я.

Хочемо побажати, щоб Вам і Вашим дітям святий Миколай приніс той подарунок, який кожен собі бажає. Комусь цукерки, комусь цитрини, комусь тепле слово і приємний поцілунок, а всій Україні, кожній родині – мир та спокій.

Вірте у це красиве свято дитячих мрій, вірте у чудо. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник радості, не згасає безтурботна мить щасливого дитинства. Бо Новий рік й Різдво не за горами, нове щастя уже з Вами.

Зі святом Вас вітаєм, віри в диво Вам бажаєм!

 

З повагою, Іван Чайківський та Андрій Баран

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Зі святом Миколая! День Миколая-чудотворця належить до найсвітліших і найвизначніших свят християнської Церкви. Його з особливим нетерпінням чекає малеча. З Днем святого Миколая вітають і дорослих, близьких людей.”