Молитва до святого Миколая у виконанні вихованки дитсадка з Озерної Марічки Кожан стала родзинкою тематичної розваги за участю Івана Чайківського та Василя Гамрача

Учора у святково прибраний Озерянський дитсадок, що на Зборівщині, завітав святий Миколай. Він в образі гостей – керівника компанії «Агропродсервіс» Івана Чайківського та директора ПП «Агропродсервіс – Ярчівці» Василя Гамрача приніс дітям солодкі подарунки. А ще взяв  із собою незвичну книгу, куди записував усі добрі справи та вчинки малечі упродовж нинішнього року. І з небес буде дивитися, чи будуть діти чемні в наступному році.

Атмосфера свята заворожувала своєю самобутністю і щирістю. Усі почували себе, немов у казці. А легенда про Миколая у розповідях вихователів дитсадка Ольги Ушкевич та Надії Христинич змістовно доповнювала її образами тих давніх подій, коли жив і робив добрі справи святий чудотворець.

З рук Івана Адамовича та Василя Орестовича малята отримали смаколики за послушність, а кожна група – тут їх п’ять – влаштувала своєрідне змагання на кращий вірш та пісеньку про Миколая. Не обминули гості і дорослих. Для дитсадка вони передали сучасну пральну машину, яка ой як згодиться в обслуговуванні маленького щебетливого сімейства.

– Приємно, що кількість дітей у садочку щороку примножується. Сьогодні їх 120, а невдовзі тут появляться ще 2 нові групи, – говорить завідуюча Наталія Миколаївна Шевчик. – В Озерній утворюються молоді сім’ї, народжуються діти, а значить повертається активне життя.

Сільський голова Богдан Ярославович Наконечний поділяє її думку і завдячує керівникам компанії «Агропродсервіс» та місцевого підприємства «Агропродсервіс – Ярчівці» за активну допомогу у розв’язанні соціальних проблем села.

А загалом від святого Миколая учні шкіл та вихованці дитсадків сіл, де компанія «Агропродсервіс» орендує землю, отримали шість з половиною тисяч подарунків. Цьогорічний Миколай набув особливого значення. Він зі свята лише для дітей, які у цей час звично шукають гостинців під подушкою, перетворився у торжество і для дорослих, усіх працівників нашої компанії.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Молитва до святого Миколая у виконанні вихованки дитсадка з Озерної Марічки Кожан стала родзинкою тематичної розваги за участю Івана Чайківського та Василя Гамрача”